Technische vragen - Storingen

Technische vragen - Storingen

Let op! Heeft u een technische vraag of wilt u een storing melden stuur dan eerst een foto van de aansluiting samen met een kopie aankoopbon en duidelijke omschrijving van uw vraag of storing naar ons email adres info @ventilatievoordeel.nl


Verzenden:

Onze produkten worden verzonden vanaf ons magazijn te Haarlem of rechtstreeks af fabriek/leverancier. Wij verzenden o.a. met GLS, UPS en PostNL. De verzendkosten die wij berekenen zijn afhankelijk van het gewicht en omvang product.  U kunt eenvoudig zelf laten berekenen wat u aan verzendkosten betaald door het te bestellen artikel in het winkelmandje te plaatsen. Daarna kiest u "Bekijken" en krijgt u de keuze "Bereken verzendkosten".

  

Garantie:

De garantie termijn staat bij het artikel vermeld in de webshop.

Voor alle boilers die wij leveren geldt de garantie zowel voor de ketel als de componenten. Minimale garantie is 2 jaar tenzij anders vermeld bij het artikel in de webshop. Wij zullen altijd eerst u vragen een foto te mailen van de boiler met aansluitingen duidelijk zichtbaar. In de meeste gevallen kunnen wij hieruit afleiden waarom en wat er defect is.  Zodra wij hebben geconstateerd dat het desbetreffende component kapot is en het onder de garantie valt, sturen wij u een nieuwe toe.  

Wij komen niet op locatie en hebben geen monteurs en vergoeden ook geen reparaties van derden.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen de boiler retour te sturen zodat wij in onze werkplaats het probleem kunnen oplossen. Wij sluiten geen boilers aan en kunnen ook niet aansprakelijk gesteld worden voor de montage en/of demontage van uw boiler.

Ook niet als de storing onder garantie valt. We zullen altijd onze uiterste best doen de storing snel op te lossen zodat u snel weer warm water heeft. Indien het niet duidelijk is of de storing onder garantie valt en wij de boiler zelf moeten bekijken om het te kunnen bepalen, kan het zijn dat deze retour gestuurd moet worden.

Wij kunnen u een bijdrage vragen voor het op laten halen van het produkt. Indien blijkt dat de storing wel onder de garantie valt storten wij het bedrag meteen terug op uw rekening. 

Garantie vervalt indien u zich niet houdt aan de door de fabrikant aangegeven installatie voorschriften / onderhoudsbeurten.